Voyo.ro – se merită un abonament ?

Oameni buni, în această junglă democrată în care fiecare se zbate să supraviețuiască, se găsesc zeci, poate sute de site-uri cu conținut piratat – de la filme începând, până la emisiuni TV. Dar, pornindu-se de la o altă concepție a mentalității umane, a luat Host, respectiv Domeniu ceea ce vedem prin reclame ca fiind Voyo.ro, site conform căruia dispune de conținut 100% LEGAL.

ProCinema a intrat în vacanță?

Și ipocrită dac-aș fi, 3 euro tot nu mi s-ar părea un capăt de țară. Iar socotind după ce mărturisesc unii, Voyo transmite conținut de calitate; deci calitatea costă, iar procinema nu prea mai are rating.

Dar de ce tocmai TU trebuie să plătești să vezi filme, când alții se pot uita oricând pe alte site-uri, FREE. De aici tragem concluzia că Voyo ar putea să ne tragă țeapă… Apăi ăștia se îmbogățesc pe spatele nostru?

Nu bag mâna în foc că voyo.ro plătește drepturi de autor producătorilor de filme. Banii mai mult că sigur intră în buzunarul adminului, ca de obicei.
Nu este convenabil să plătești atât timp cât poți vedea lucruri gratis și live altundeva. Dar dacă unii nu au ce face cu banii, cine sunt eu să mă împotrivesc?
Voyo.ro Y U SO SERIOUS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *