Taxă pe aer și seperanțe când?

Anul ăsta a început în forță și guvernul își propune să ne ardă la buzunare pentru orice căcat. Totul a început cu câteva scumpiri. Iar dată fiind criza, propunerile cretine de taxare pe diverse lucruri au început să tracă prin parlament ca Vodă prin lobodă, cum spune o vorbă din bătrâni.

Prima a fost taxa pe produsele fast food și dulciuri pe motiv că vor să reducă obezitatea și diabetul zaharos, deși acesta este doar de ochii lumii, pentru că pe ei îi interesează banii care se adună în plus la stat și cu siguranță nu ajung în bugetul sănătății, după cum spun ei.

O altă taxă care presupune îmbogățirea statului pe spatele românilor este taxa pe sex premarital, cică împrumutată de la francezi, fir-ar ei a dracu. Citez din times.ro „presupune perceperea unei sume modice de la ambii participanți la actul sexual de fiecare data când aceștia se întâlnesc pentru a întreține relații romantice și poate varia în funcție de locație, durata sau tehnicile folosite.” … „vor exista cel puțin doua modalități de plata: cartela pre-pay și abonamentul lunar, in ambele cazuri banii, în jur de 50 de lei pe ședința, urmând sa fie colectați prin intermediul postei romane.” Bineînțeles, nimeni nu știe cum vor face acest lucru.

Adică dacă mă duc la un hotel scump, stau câteva ore timp în care folosesc niște tehnici kinky de a face sex, bice, cătușe, gen, mă costă mai mult decât dacă acțiunea se desfășoară într-un boschete în spatele blocului prin cea mai simplă tehnică posibilă? Și 50 de lei pe ședință e sumă modică, nu?

Azi am mai auzit una. Taxa pe playere mp3, imprimante și toate electronicele care permit copierea muzicii sau a cărților. Asta n-o mai comentez că deja mi se face silă.

Sunt curios. Când se pune taxă pe aerul respirat, speranțe, vise, dorințe sau chiar pe gândit? Sunt sigur că ar trece fără probleme prin parlament, nimic nu mă mai miră în țara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *