Si iar gandesc…

Dupa o anumita perioada de timp, te gandesti ca nu mai este nimic, sau aproape nimic de spus. Totul pare banal, subiectul pare stins si la prima vedere, cartile au fost puse pe masa. Se spune ca imaginatia valoreaza cel mai mult, si asta este purul adevar. Daca ai o clipa un moment de stralucire, poti face ce nu au facut altii prin investitii, cercetari si pregatiri intensive.

Aici conteaza doar imaginatia si de asemenea este important sa-ti mentii calmul. Apropo de asta, am observat un lucru, care ma amuza de altfel…cand cineva se agita, vorbeste, injura, iar eu stau calm…persoana respectiva crede ca nu am inteles. Si incepe iar sa-mi explice…pupilele se maresc, tenul i se inroseste, gesticulatiile incep sa fie din ce in ce mai dese si mai “aprinse” iar tonul va fi unul autoritar. Imi place sa observ oamenii, si crede-ma ca zilele astea, am avut ce vedea. Am observat ca prostii sunt ingeniosi, si pe cat de inculti sau inocenti par, pe atat de ai dracului si ingeniosi sunt.

Sunt unele gesturi pe care orice om civilizat, care are cei sapte ani de-acasa nu le-ar face in public pentru nimic in lume. Desi par banale…sunt incalcate foarte des, de toata lumea, sau macar aproape de toti. Chiar daca strada nu este cel mai bun loc pentru o conversatie, unii prefera sa ne expuna si noua, celorlalti participanti la “traffic” parerile lor personale, de orice natura. De la clasica povestire “ba, cum am futut-o pe-aia aseara” la “pe noi ne-au lasat sa copiem la bac”, cocalarii…caci altfel nu ii pot numi, nu cauta altceva decat poPULAritatea sau afirmarea in cadrul strans de prieteni.

N-as mai vrea sa gandesc atat de mult. Ma doare! Ma doare cand vad atata prostie in jur…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *