Secretul unui sarut

Iata, ceva neobisnuit pentru un barbat. Si da, nu-mi pasa de cei care ma vor considera gay or something. Daca nu intelegeti ce spun eu aici, probabil ca nu e pentru voi.

Urmaream astazi un film. Nu va spun care, doar ca in film exista si povesti de dragoste. La un moment dat unul din personajele principale, un tanar, are un succes. Si in petrecerea care urmeaza, o fata se repede la el, ii sare in brate si il saruta indelung.

Povestea asta m-a pus pe ganduri.

Si da, stiu sigur ca am iubit in viata, mai mult de o data. Si da, cel putin teoretic, am fost iubit mai mult de o data in viata.
Insa de un astfel de sarut, nu-mi amintesc.

Poate nu am fost eu atent, sau….?

Imi amintesc ca am sarutat, ca am tinut in brate, ca mi-am dorit persoana de langa mine. Insa nu imi amintesc sa fi primit acelasi lucru. Fireste, au fost femei care ma placeau si care m-au sarutat – pasional sau in multe alte feluri. Fireste, au fost femei care m-au dorit. Sau, cu care am avut nopti fierbinti… si zile demne de aminitit.

Sarutul ala insa…. nu l-am primit.

Si iata un lucru care imi lipseste. Oare il voi mai primi vreodata?

Dar, fireste, un barbat trebuie sa fie puternic. Eventual invincibil. Un adevarat taur comunal. Barbatii nu se incurca cu astfel de lucruri.

Un pahar de wiskey cu cuburi…. si cheers to you all….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *