Nu toți ar trebui să avem dreptul de a vota

Când ești bărbat și ai 20 de ani dar blugii mei scurți au mai multe kg decât tine, ar trebui să știi că ai o problemă. Un tip de genul ăsta mânca un 7days în metrou. De 6 minute. Și bea puțină apă din când în când, să se ducă mai repede. Nu știu ce fel de persoană trebuie să fii să-ți ia 10 minute să mânânci un corn, dar molfăia ăsta cu un zgomot de nu-ți poți imagina.

Și în momentele alea îți trec tot felul de lucruri prin cap. Cum i-aș da-o ăstuia, gen. Să-i fut una de jos de aici (că doar trebuia să mă întind un pic) sau să mă ridic să-l fut cum trebuie.

Eh, și văzând că e aproape gata 7days-ul, mă gândeam cu bucurie că o să fie iar liniște. Până când îl văd: NU MAI POATE MÂNCA. Și aruncă aproape un sfert din 7days sub scaun. Sub ochii mei și al restul oamenilor. Cum să te abții să nu-i fuți familia în gură?

Așa că-i spun politicos, ca un băiat fin ce sunt – să-și ridice resturile. Și cam asta a făcut, fără să spună ceva. A mai mers 2 stații și a coborât. Pentru că e inuman să fii atât de prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *