( nu ) O sa murim!

Despre experimentul ce va avea loc maine nu are rost sa vorbesc aici. M-am saturat deja de intreaga mediatizare si…toate cacaturile care se scriu presa si pe bloguri, asta…fara vreun pic de cunostinta in domeniu si fara documentare macar. Ei sunt cercetatorii, ei stiu ce fac, ei ti-au facut viata mai buna pana acum si tot ei te pot distruge intr-o secunda, daca vor. Acum, ai doua solutii:

  1. Crezi in Dumnezeu, si in cazul asta ar trebui sa fii constient ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii, deci nu e plauzibila varianta ca maine murim.
  2. Nu crezi in Dumnezeu, deci nu crezi nici in Apocalipsa rezulta din nou ca maine nu o sa murim.

Inca un lucru bun de stiut si despre care se discuta foarte mult: Oamenii de stiinta nu se tem de asa-zisele gauri negre ( nu te gandi la o gaura neagra care te poate extermina intr-o secunda, ele sunt invizibile de fapt ) ci spera ca ele sa se produca….dar de dimensiuni mai mici, care dispar imediat.
Nu stiu de ce va e frica pana la urma…de moarte? De murit murim noi oricum, si oamenii trebuie sa evolueze, pentru ca nu putem sta cu mainile in san, de frica mortii….avem nevoie de EVOLUTIE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *