Mama ta e tigan?

Acum vreo doua ore, adica atunci cand ma indreptam spre scoala, cu viteza mea obisnuita ( de melc obosit ), aud in spate o manea si niste cocalari vorbind. Ma gandeam, ca probabil sunt aceeasi cocalari din fiecare dimineata ( unul cu suvite blonde, si altul cu un fes in cap, amandoi slabi morti insa maneaua pe telefon in blana, si “mers de smecheri”).

M-au depasit, si in discutia lor fabuloasa pe care o purtau in “ritmuri orientale”, se aude: “baga-mias p**a-n el de tigan”.

Acum, stau si ma intreb. Care e tiganul? Ala ca asa l-a nascut masa, sau tu ca asculti muzica lor?

One thought on “Mama ta e tigan?

  1. Ei hai, Alex, nu fi rautacios! Manelele nu sunt doar pentru tigani. Intr-adevar, majoritatea au niste versuri de-a dreptul ridicole si lipsite de orice noima. Cu toate astea, nu cred ca se cuvine sa spui ca manelele sunt pentru tigani. Sunt foarte multi romani care o canta (si o asculta). De fapt, cred ca sunt mai multi romani decat tigani. Doar daca noua nu ne place, nu inseamna ca nimeni nu ar trebui sa aiba dreptul sa o asculte.

    Lasa oamenii sa asculte ce vor, chiar daca tie nu iti place :). Pe de alta parte, iti dau dreptate: ar trebui sa asculte muzica orientala doar la casti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *