In pat strain

Era 9 dimineata, adica mult prea devreme pentru mine. M-am trezit…dar nu eram in patul meu, nu ai aceeasi senzatie ca atunci cand dormi in patul tau, insa de data asta ma simteam minunat. Ma uit la ea, doarme precum un ingeras. Imi musc buza de invidie, eram invidios pe bumbacul ce-i mangaie coapsele fara sa o trezeasca. Abia-asteptam sa deschida ochii, sa-i spun tot ce am pe suflet, insa in acelasi timp as fi vrut sa doarma, as fi vrut sa o stiu odihnita, insa afara era zgomot, zgomotul infernal din fiecare dimineata.

Deschide ochii, se uita la mine, se intinde….isi pune capul pe umarul meu, mana dreapta pe pieptul meu si isi trece usor piciorul peste mijlocul meu. Desi nu plec nicaieri, vrea sa se asigure, vrea sa stie ca nu plec…vrea sa raman langa ea. Ma uit in ochii ei si o sarut pe frunte, se uita la mine si-mi spune ca ma iubeste.

Imi lipesc buzele de pielea ei fina, si simt cum ii creste pulsul atunci cand cobor usor pe gatul ei fin, mergand spre ureche. M-am oprit pentru o clipa, si am muscat-o…suflarea mea gentila se opreste in pavilionul urechii ei, iar cu coada ochiului vad cum isi musca buza si imi atinge spatele cu mainile, incatusandu-mi corpul cu picioarele ei arzande.

De-odata, isi infige unghiile in capul meu, ma zgarie pe ceafa si isi arcuieste spatele, gemand incet, imi place sa….

Poate va urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *