Guest Post: Amagiri, neimpliniri, dorinte

E greu sa stai langa cineva pe care nu il iubesti, sa te amagesti tot timpul ca esti fericita, dar gandurile tale, sentimentele, fiinta, sunt date altui barbat pe care trupul tau il doreste iar mangaierile celui de langa tine devin un chin de nedescris, un zbucium in interiorul tau, care in anumite momente te va face sa rabufnesti, sa explodezi, sa cedezi nervos cu fiecare iesire nervoasa.

Cu cat durerile sunt mai mari, cu cat o iei de la capat mai inversunata si incrancenata ca vei putea trece peste aceasta iubire. Gasesti forte nebanuite “sa nu ramai la pamant”, sa te ridici, sa mergi inainte, insa ranile nu se inchid. Ti-ai fi dorit din toata inima sa fie al tau dar imposibilul nu s-a intamplat, ai ajuns la limita si ai clacat cand te-ai despartit de omul pe care ti-l doreai langa tine toata viata.

Totul s-a naruit: vise, sperante, bucurii, placeri…incerci sa o iei de la inceput langa altcineva, dar vei putea atata timp cat trupul, mintea, sufletul, iti este data celuilalt? Oare nu te amagesti? Amagirea este un sentiment la fel ca drogul.

Ai impresia ca te face fericit, dar asta se intampla numai pe moment, atunci cand vin momentele de singuratate, cand gandurile te napadesc, cand noaptea se asterne si intunericul cade…el se dezlantuie innauntrul fiintei tale ca o fiara care vrea sa iasa afara dar nu poate fiind inclestata in adancul inimii si te arunci nebuneste in bratele celui care este langa tine, si iti mai iei “o doza mica de hasis” pentru a avea puterea sa mergi inainte. Dar cat timp va mai dura? Oare pana la sfarsit vei trai cu aceasta neimplinire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *