Gratis, dar bun?

Ce e moca, ii place si lui Dumnezeu.

Dar oare chiar este asa? Orice produs gratis, este si bun? Sau nu ne pasa de asta? Am ajuns la o concluzie: Romanilor ( pentru ca doar romani am vazut pana acum ) le place ideea de produs gratis. Daca o revista are gratis un pliculet de sampon…cumparam revista!

Continut interesant+sampon gratis…de fapt, samponul ala nu e deloc gratis..el intra in pretul revistei, chiar daca nu se cunoaste. Romanii sunt curiosi, pofticiosi, fraieri in anumite conditii…si orice lucru mic, poate deveni mare..doar cu ajutorul nostru.

Orice firma care se respecta, isi promoveaza produsele…cu ajutorul nostru, al cumparatorilor. Parca-i vad pe oamenii din marile supermarketuri cum se inghesuie sa guste din noua sunca, noii carnati si noile conserve de peste. Parca-i vad cum isi cheama rudele/prietenii…ca se da mancare gratis!

De ce brusc, nu conteaza calitatea…ci doar faptul ca produsul ala este primit in mod gratuit? Profu`de engleza…zicea un lucru mare, mare…dar trist: “daca impachetezi o hartie, si-i spui omului ca e gratis, cu siguranta o va lua…pentru ca e gratis…si cu siguranta va veni sa mai ia si alta data”.

Recunoasteti acum, de cate ori nu v-ati gandit macar…sa treceti de mai multe ori pe langa cei ce impart mostre de produse pe strada? De cate ori nu ati facut asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *