Friends for life

Vorbeam acum doua saptamani despre prieteni. Nu stiu cati dintre voi au avut sansa asta, sansa sa aiba un prieten adevarat. Un prieten care nu te uita, un prieten care te ajuta in orice situatie, un prieten care ar face aproape orice pentru tine.

O prietenie nu se castiga usor, insa o data castigata…zic eu ca ramane pentru totdeauna. Depinde de circumstante, depinde si de persoana, depinde de multe lucruri…insa daca stii sa tii la prietenia ta cu persoana respectiva, nu cred ca ar putea interveni ceva. Traim intr-o lume rea, o lume obsedata de bani, de masini si toate cacaturile astea care ii fac pe oameni sa uite de persoanele cu adevarat importante, ii fac sa uite ca au o singura viata, viata ce trebuie traita impreuna cu prietenii, cu familia, cu persoana iubita.

Anul 2012, dupa zile in care “am tratat” cu parintii, mi-am pus internet, o data cu achizitionarea primului calculator. Totul a inceput cu o conversatie pe messenger. S-a format o prietenie, o prietenie ce dureaza si in ziua de azi, chiar daca nu am tinut legatura asa cum ar fi trebuit.

Poate ca am petrecut zeci de ore in fata calculatorului glumind, discutand diverse lucruri, incercand sa ne cunoastem mai bine, poate ca treceam de multe ori unul pe langa celalalt la scoala, fara sa stiu macar ca ea e persoana cu care vorbeam de atatea luni, persoana in care aveam incredere, careia ii povesteam tot ce mi se intampla si care imi povestea la randul ei tot.

Acum, in ultimul timp..am vorbit mai mult decat in ultimul an, ne-am adus aminte de multe lucruri, ne-am adus aminte de anii petrecuti in scoala si am realizat ca a fost cea mai frumoasa perioada…desi liceul “promitea” multe la inceput, si asa cum va spuneam acum doua saptamani, e un sentiment minunat sa vorbesti cu o persoana draga dupa o perioada mare de timp, de fapt cred ca e doar bucurie si ni se pare oarecum ciudat, pentru ca mai rar in zilele noastre ai sansa sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *