Figuri de Italia

Eram la dentist şi îmi aşteptam rândul. La un moment dat intră două femei, bronzate, fardate, aranjate, pline de aur la gât şi c-o dâră de 2 metri de parfum italienesc. Se aşează lângă. Vine domn’ doctor. Bona sera! Bona sera! Le zice că mai au de aştept şi le întreabă ce s-a întâmplat.

Iar una dintre domniţe începe. Păi ştiţi, plomba aia provizorie mi-a căzut când mâncam plăcintă de la mama. Şi a rămas prin brânză. Mama-mia! Ha ha! Domn’ doctor dă din cap şi se întoarce la ale lui iarromânco-italiencele revin brusc la accentul moldovenesc cu care au fost înzestrate din născare. Şi încep să-şi povestească cum nu cunosc ele RON-ii noştri şi cum era să de dea 71 de lei pe o bucată de salam de 7.1 lei.

Îţi dai seama? Apoi se întreabă dacă vânzătoarea i-ar fi luat banii. Păi normal că ţii ia dacă vii cu figuri de Italia că tu ştii şi te caci numai euro. Eşti prost, plăteşti. După un timp le-au venit şi partenerii. Practic, a venit o familie întreagă la dentist. Frumos, familie unită, ce mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *