După primul an de facultate

Acum un an eram cel mai nehotărât om din lume. Nu știam pe ce drum să merg, deși nu eram beat. Eram treaz și c-o listă de facultăți în față. În cele din urmă, adică cu 2 zile înainte de terminarea înscrierilor, m-am hotărât să dau la Geografie și Geologie. Am intrat la ambele, dar am ales geografia, și nu-mi pare rău.

Primul an de facultate a fost simpatic. În ciuda faptului că a fost destul de greu pe alocuri, nici eu nu mi-am dat toată silința, iar ca rezultat, am 2 restanțe măriri de notă (de la 4) foarte draguțe ce abia așteaptă să fie date la anu’. În restm colegii sunt cât de cât simpatici, profesori de treabă, unii cel puțin, că sunt și scârbe.

Dar cel mai mult mi-au plăcut activitățile ce au avut loc în acest prim an de facultate. Pentru că am mers în practică cu cei de anul 2, am participat la un internship la CIT și am fost la un teamwork în Bulgaria, așa că nu-mi pare rău de cele două restanțe, pot să mai aștepte.

Peste o lună am iar practică, pe la Tulnici pe lângă munții Vrancei. Deși nu sunt deloc entuziasmat, sper să fie ok. Așadar, cu anul 2 înainte, și cu cât mai puține restanțe și cât mai multe activități pe teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *