Din prea multa iubire

Cand eram mic si mergeam la rude ( cam o data la doua saptamani ), eram intampinat…” ooo ia uite mititelu, si ma luau de obraji ( ma strangeau si ma pupau ) aproape ca ai ajuns-o pe surioara ta”.Vorbeau de inaltime. Si pe urma incepea subiectu: “fetele din ziua de azi sunt mai dezvoltate ca baietii, dar lasa, nu-ti fa griji..o sa te faci si tu mare”, de parca problema mea existentiala era “de ce nu sunt si eu inalt”. Uite ca la treaba asta nu m-am gandit niciodata. N-am fost complexat ca sunt mai scund decat fetele, sau mai stiu eu ce ( ca parca daca as fi facut asta s-ar fi rezolvat cumva ). Am lasat sa vina totul de la sine, si uite ca am 1.96, si pot sa spun ca nu m-am straduit deloc.

Oamenii in varsta in general, au tendinta sa iti spuna ce sa faci. Nu sunt batman, dar am 18 ani totusi. Stiu si eu anumite lucruri, nu trebuie sa-mi spui aceleasi cacaturi in fiecare zi, lucruri pe care le aud totusi de 15 ani de zile. Ajungi sa te plictisesti pana la urma, nu?

Ehe..timpul a trecut, am crescut, si…vorba lu`spike: ” Azi,nimeni nu ma mai trage de falci, chiar, tipic, ce,n-aveti tupeu,sau nu mai sunt simpatic? “, acum s-a schimbat treaba ” ooo, cat ai crescut, ai depasit-o pe sora ta”

Alesul hainelor. Cand eram mic, parintii aveau o mare influenta. Vroiau sa aiba un copil decent. Ca parca eu m-as fi imbracat…indecent, ma rog…treaba e ca uneori nu-mi cumparau ce doream, pentru ca nu le convenea lor. Nu am avut mari probleme eu, insa eram marcat de cumparaturile cu sora mea. Ne invarteam 4 ore si tot nu-si lua nimic. Cu timpul, mi-am dat seama ca nu e singura, asa fac toate fetele.

Sunt stresanti, sunt enervanti…dar sunt ai nostri si tre`sa-i acceptam asa cum sunt. Tre`sa ne gandim ca nu o fac din rautate, ci ca sa ne fie bine ( chiar daca nu asa stau treburile in realitate ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *