De ce merită Ștefan Stan trofeul Vocea României ?

Toți spectatorii și telespectatorii ultimei ediții “Vocea României” sunt acum împărțiți în 2 tabere. Jumătate dintre aceștia consideră concluzia emisiunii fericită, iar ceilalți refuză categoric să accepte faptul că trofeul a căzut în mâinile lui Ștefan Stan.

Concursul aranjat ?

Să aibă oare Ștefan Stan față de mafiot? Sau de cumpărător de voturi în masă? Sau oare Smiley e de vină? – că doar e imaginea Cosmote; iar Cosmote este sponsorul oficial al emisiunii.Să fi fost aranjat doar din această cauză ?

Dar nu. Cu mult înainte de seara marei finale, conform Casei de Pariuri, bătălia voturilor se dădea între Dragoș Chircu și Ștefan Stan; diferența fiind destul de mică. Iar în seara cea mare, lucrurile s-au întâmplat astfel: În timp ce jumătate din voturi s-au îndreptat către Ștefan Stan, cealaltă jumătate s-a împărțit la 3. Oamenii chiar l-au apreciat.

Cred cu tărie că oricine reușește să transmită încărcătură emoțională printr-un cântec, prin voce, este într-adevăr un talent. Iar de reținut este că acest concurs, Vocea României, are ca temă competiția între TALENTE.
Cu siguranță toți au meritat să ajungă în finală. Însă ceea ce m-a impresionat a fost într-adevăr duetul Andra-Ștefan Stan.

Vivo per lei cred că a fost cântecul cu cea mai mare încărcătură emoțională din toată finala. Nu doar că Andra a fost excepțională, dar a și reușit să-i aducă o parte din voturi lui Ștefan Stan.

  • Nu mă pot opri din a asculta acest duet. Andra și Ștefan au simțit fiecare cuvânt și au transmis e-n-o-r-m.

Și fiindcă nu vreau să vă bosumflați dragilor tocmai pe blogul meu, vreau să vă spun că, trebuie să fiți realiști deoarece TOȚI concurenții au avut de câștigat într-un fel sau altul. Iar celebritatea dobândită în urma acestei emisiuni, va asigura (cel puțin finaliștilor) șansa de a câștiga mai mult de 100.000 euro. Așa că, eu mă bucur pt. succesul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *