Cum sta treaba?

Sa fim seriosi, pe nimeni nu intereseaza ce am simtit noi intr-un anumit moment sau ce dorinte am avut, ce s-a ales de viata noastra sau ce grozavi am fost ori suntem inca. Singurul lucru interesant din blogosfera asta este doar acela care se muleaza pe dorintele cititorului. El are nevoie de ceva, el doreste sa citeasca anumite cuvinte…vrea sa afle cat mai multe lucruri spuse in mod subtil, sau in mod violent..direct.

Toti suntem cititori, scriitori, admiratori, critici…avem la randul nostru admiratori, dar mai ales critici…unii sunt draguti cu tine si iti spun “abia astept sa mai citesc”…da, vorbesc de cititorii fideli.

Nu ma pot abtine sa nu-i amintesc pe frustratii care nu scriu mai mult de trei cuvinte din viata lor, dar sunt experti in critica. Astia sunt grozavi, adica nu se multumesc sa dea o nota..dupa mintea lor, ci vor sa se mai si manifeste prin vorbe. Sunt buni si ei, au rolul lor..pentru ca sunt un fel de rau necesar.

Hai ca iar bat campii…si de cate ori o fac, vad ca mai alung o duzina de cititori..dar poate ca asta si trebuie. Cititorii trebuie triati, periati si selectati..iar daca asta e o unealta de selectat cititori, atunci promit solemn ca o sa mai apelez la ea in viitor.

Ah, era sa uit: Exista cititori, de fapt cititor sunt si eu in primul rand..care au bun simt si apreciaza ceea ce inteleg, dar se abtin de la comentarii atunci cand se simt usor depasiti. Nu e problema, va inteleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *