Certuri in cuplu!

Se pare ca, cu venirea frigului sa intamplat un lucru foarte ciudat. A venit si cearta…. toti prietenii mei care sunt in prezent intr-o relatie serioasa se cearta cu prietena/prietenu sau/sa. Cu ocazia asta m-am gandit sa scriu un “tutorial” de cearta cu jumatatea, iar ca si in orice relatie trebuie sa castige unu din 2 voi pune problema pe ambele parti.

Asa ca:

Daca el e de vina: Indiferent de greseala, conteaza foarte mult sa iti creezi o mica indiferenta fata de el. Asa ca te vei purta putin mai rece decat deobicei. Daca el suna trebuie neaparat sa lasi telefonul sa sune destul de mult inainte sa raspunzi ca daca raspunzi repede el isi va da seama ca esti disperata pentru inpacare, iar asta ii va da lui manusa in duet tu automat nu vei mai avea ocazia sa spui lucrurile care te deranjeaza fiindca le va turuii el.

In momentul in care el roaga o intalnire ca sa discutati e crucial sa alegi tu locul nu el din simplul motiv ca sa inteleaga din start cine are dreptul supararii asupra cui. Vorbitul cu un ton putin arogant e folositor findca creaza o senzatie slaba de disperare la baiat.Si unltima si cel mai important lucru: Nu fa primul pas catre inpacare, lasa-l pe el.

Daca ea e de vina: Ee, la noi e mai simplu, tot ce avem de facut e sa fim calmi, ca si cum nu sa intamplat nimica, discuti problema intrun mod exagerat de calm, asta o face sa se dispere, iar cand incepe sa dea cu tampenii in discutie (tot timpu se intampla asta) intorci spatele zici calm bine si pleci. Simplu nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *