Celebritati care au incercat sa se sinucida

Chiar daca noi ii vedem mai mereu cu zambetul pe fata, cu o cariera fabuloasa si fara probleme, viata le poate fi umbrita din alte motive. Sunt multe persoane celebre care au incercat sa iti ia viata, au esuat si au reusit sa mearga mai departe. Romania este si ea pe lista cu o personalitate puternica din lumea sportului.

Nadia Comaneci. Chiar daca a negat o lunga perioada de timp acest lucru, legenda gimnasticii romanesti a incercat sa iti ia viata. La doi ani de la olimpiada din 1978, cand a avut o victorie fabuloasa ce a ramas in istoria gimnasticii, Nadia Comaneci a baut clor intr-o tentativa de sinucidere. Motivul principal este stresul acumulat in timpul divortului dintre parintii sai,

Tina Turner.  Celebra cantareata a scris in biografia ei, intitulata “Eu, Tina” despre o tentativa de sinucidere in 1968.

Mike Tyson. In septembrie 1988, era campionul de necontestat la categoria grea. Dupa un accident de masina in care a izbit frontal un copac, presa scria ca a fost vorba de o tentativa de sinucidere.

Britney Spears. Diva muzicii pop, sau “printesa muzicii pop” cum mai este numita, a avut dintotdeauna o viata controversata plina de scandaluri. Chiar daca pe plan profesional totul mergea bine, Britney a incercat sa isi ia viata de doua ori. Una dintre tentative a fost cu o supradoza de Xanax.

Ozzy Osbourne. Artistul a declarat de mai multe ori in presa ca a avut multe tentative de sinucidere, inca de cand era adolescent. El are in repertoriul sau o piesa ce inspira auto-sacrificare, intitulata “Suicide Solution” .

Jeanette MacDonald. A  încercat o supradoză de pastile după ce a aflat de căsătoria lui Nelson Eddy, în 1939. A fost salvata de WS Van Dyke (care ulterior sa sinucis).

Elton John. Artistul a incercat sa se sinucida pornind gazul de la un aragaz. Partenerul sau cu care scria piese l-a gasit intins pe o perna si a deschis repede toate ferestrele. Ulterior, cei doi au colaborat pentru piesa “Someone saved my life tonight” (cineva mi-a salvat viata in aceasta seara) in care povestesc intamplarea.

Michael Jackson. In Iunie 2005, un virus intra in casutele de e-mail cu un mesaj despre sinuciderea regelui muzicii pop. Chiar daca acel e-mail era fals, unele surse sustin ca Michael Jackson chiar a incercat sa isi ia viata in acel an.

Robert McFarlane. Consilierul de Securitate Naționala a încercat s-si puna capat vietii sale în 1987 pe motivul implicarii sale în scandalul Iran-Contra. El a luat aproximativ 30 de tablete de Valium.

Jennifer O’Neill. A avut o tentativa de sinucidere în primul rând, la vârsta de 14 ani, si apoi, “accidental” s-a împuscat în stomac, în 1983, dar s-a recuperat.

Nina Simone. Cantareata a  incercat sa se sinucida din cauza depresiei și a unui sentiment de neajutorare după ce a fost atacata în Londra în mijlocul anilor 1970.

Vanilla Ice. In 1994, la mai puțin de cinci ani de la apogeul succesului său, rapper-ul deprimat a incercat de două ori să se sinucidă.

Martha Raye. Dupa despartirea de sotul sau, David Rose, ea a intrat într-o depresie și a luat o supradoză de somnifere în 1956, dar s-a recuperat.

Houston. Cantaretul R & B a fost oprit după ce a încercat să se arunce pe o fereastră de hotel în 2005, ca mai apoi sa isi scoata propriul ochi. Rapoarte variază cand vine vorba despre motivul din spatele acestui comportament.

Eminem.  A încercat sa se sinucida pentru prima data cu o supradoza de Tyanol (paracetamol)  în 1996, după ce soția lui, Kim Mathers l-a abandonat. Ea a încercat să se sinucidă patru ani mai târziu taindu-si venele. In 2005 Eminem a avut o noua tentativa de sinucidere tot cu o supradoza de pastile.

Brigitte Bardot.  A incercat sa se sinucida de mai multe ori, prima oara fiind pe cand era adlescanta. La 26 de ani a luat un flacon de somnifere si si-a taiat venele, insa a reusit sa supravietuiasca. Dupa un timp, ea declara in presa: “Am luat pastile pentru ca nu vroiam sa ma arunc de la balcon. Nu imi era frica dar stiam ca oamenii ma vor fotografia moarta intinsa pe asfalt. Nu am vrut asta.”

Chiar daca in acele momente nu au pus mare pret pe viata lor, aceasta le-a mai dat o sansa. O sansa sa indrepte totul, sa isi continuie viata si sa cunoasca lumea asa cum este ea… cu bune si rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *