Bear Grylls, concediat de Discovery!

Potrivit Hollywood Reporter, postul Discovery a decis să renunțe la contractul cu Bear, pentru că acesta a refuzat să participe la alte două emisiuni.

N-ai cum să nu-l știi pe nenea ăsta! Bear Grylls este tipul care NE șochează cel mai mult pe TV, numai prin lecțiile sale de supraviețuire . Și oricum ai lua-o, omul acesta a reușit să se descurce în probabil cele mai vitrege condiții cunoscute de vreun om în zilele noastre.

 Apăi nu mă lua pe mine că Show-ul este regizat! Orice cameră de filmat o fi prin spate (și evident că există una), orice echipă extraterestră care gândește totul dinainte se află alături; show-ul acesta Man vs. Wild  TOT mă lasă fără cuvinte! Și vă spun de ce: pentru că eu una [adică asta mică și frustrată care scrie], nu m-aș gândi în veci și nici nu mi-ar reuși măcar, să fac ce a făcut Bear vreodată. Pe bune!

Păcat de noi, cei ce urmăreau emisiunea cu sufletul la gură  dar bine pentru Bear, care probabil se bucură că a scăpat de toată nebunia pe care o provoca în fiecare episod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *