Aparat sobolani auto

Uneori, in cautarea unui loc cald si confortabil, sobolanii isi gasesc adapost chiar si in garaj – si de acolo direct in masina. Se urca usor sub capota, se rotesc prin cabluri, strica piesele scumpe si isi lasa fecalele acolo. Vrei sa stii cum sa scapi de sobolanii care s-au cuibarit in masina ta? Desigur, poti folosi diferite substante, dar acestea sunt toxice. De aceea, cercetatorii au realizat un aparat sobolani auto cu ultrasunetele, acesta fiind cel mai bun mod de a scapa definitiv de rozatoarele din masina. Poti lua in considerare mai multe tipuri de aparat anti sobolani auto.

De exemplu, sobolanii provoaca mari daune conducatorilor auto. Cel mai adesea, ei patrund in vehicul cu sosirea anotimpului rece: atunci cand afara, temperatura este sub zero, iar motorul care nu s-a racit dupa o calatorie, ii incalzeste perfect. Intr-o masura mai mare, autovehiculele parcate langa depozitele de deseuri sunt supuse atacurilor animalelor. Fiind sub capota unei masini, rozatoarele provoaca daune considerabile.  Una dintre cele mai eficiente modalitati de a lupta cu ei este aparatul anti sobolani auto.

Majoritatea au acelasi principiu de functionare: dispozitivele emit valuri ultrasonice schimbatoare, care intr-un spatiu inchis sub capota, pun rapid pe fuga sobolanii. Pentru a tine rozatoarele departe de masina, conecteaza aparatul la bateria masinii, utilizand conectorii inclusi. Un alt repeller este portabil si ruleaza pe baterii de 2 C. Potrivit producatorului, acesta sperie nu numai sobolanii, ci si veveritele, iepurii, cartitele si chiar pisicile. Desi necesita instalare, acest lucru nu este dificil pentru un sofer experimentat. Repellerul  ofera, de asemenea, utilizatorilor portabilitatea, pentru o durata lunga de viata a bateriei si folosirea acestuia pentru a mentine sobolanii departe de masina, masina de tuns iarba etc. Un astfel de aparat anti sobolani auto,  este ideal mai ales pentru cei lenesi. Cu totii ne dorim un miracol, iar acest lucru se intampla chiar acum, toti daunatorii enervanti vor disparea pentru totdeauna si nu se vor intoarce. Acest lucru este promis de producatorii unor astfel de repellenti, argumentand ca sunetul pe care il emite aparatul, va impiedica adapostirea daunatorilor sub capota si ii va indeparta de garajul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *