Am spus: viata e scurta, tu de ce o lungesti?

De om. Asta e raspunsul la titlul postului asta. Noi, adica oamenii nu avem tendinta sa traim o viata scurta din plin, ci sa traim o viata banala, dar viata asta, asa banala cum e, sa fie traita cat mai mult. Eu nu vreau sa traiesc mult, nu vreau sa-mi plictisesc nepotii si copii :)) cu bolile mele, cu batrantetea mea. Prefer sa am o viata scurta, dar traita din plin. Nu vreau 100 de ani, vreau doar 70 de ani. Imi ajung, dar din pacate nu noi decidem asta…stie EL cand vine momentul.

Azi, am vazut dezamagire. Ochi inlacrimati si sentimente calcate in picioare. Insa, in acelasi timp…am vazut si un om hotarat, un om care stie ce vrea de la viata, un om care realizeaza ca nu merita. Fruntea sus, viata nu s-a oprit aici…viata nu se opreste cand vrem noi, viata nu se opreste la comanda. Sunt momente grele, prin care pana la urma trecem cu totii. Aici depinde NUMAI de mentalitate. Conteaza foarte mult sprijinul care iti este acordat, conteaza cum gandesti si ce vrei sa faci mai departe.

Vechea vorba din stramosi: Timpul videca orice rana. Ba, sa mor de nu e asa…acum, ca dureaza mai mult decat trebuie, asta e alta problema. Important e ca se vindeca orice “rana”…oricat ar fi ea de adanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *