Am rămas mască la Teatrul Masca

Ieri Teatrul Masca mi-a oferit ocazia să particip la un eveniment cum rar îmi este dat să văd. Acum, apelativele de domni și doamne sau actori și actrițe, mi se par total nesemnificative în comparație cu oamenii extraordinari în prezența cărora am stat, într-o bijuterie de clădire ce-și are sediul în Militari.

De la piesa fabuloasă în regia maestrului Mălaimare și până la sucul savurat înainte, cât și după spectacol, totul a fost ATÂT de bine organizat, încât simțeam că imaginația mea a făcut pană; că s-a împotmolit pur și simplu, fiindcă zău că nu îmi puteam închipui altceva mai presus decât ceea ce vedeam acolo.

Cât despre piesă ce să vă mai zic? Poate că eu nu am văzut încă foarte multe piese de teatru la viața mea, însă dacă ar fi să fac un top 3, Comedia Erorilor ar fi de departe una dintre premiante. Mi-a plăcut tot! Absolut toți actorii au fost senzaționali! Fiecare dintre ei a reușit să-mi aducă cel puțin un zâmbet larg. Și mai presus de toate, actorii au transmis atâta energie pe scenă, încât au reușit să mă treacă prin toate stările posibile doar din perspectiva unui spectator.

Și să știți că ieri nu m-am simțit ca una dintre cele mai tinere fete de acolo, ci am cugetat, am admirat și am concluzionat exact ca un blogger autentic. Acolo printre bloggeri știam că butonul de like și cel de tweet sunt total efemere, pentru că atunci ne uneau doar cuvintele, cele ce se ascund până la urmă și în spatele acestor sute de coduri deochiate, alias platforme, alias bloguri.

Și mai știu că la sfârșit am aplaudat și am fluierat cu toată emoția și bucuria fiecărui spectator în parte. Așa că vă mulțumesc doamna Anca, mulțumesc actorilor și tuturor celor ce au contribuit la atmosfera călduroasă din seara de 28 februarie. Merci și pentru ceilalți bloggeri, al căror eveniment va rămâne mult timp de acum înainte ca o amintire desăvârșită pentru mine; și presimt că Teatrul Masca își va înzeci numărul de iubitori de artă din rândul cărora fac parte cu mândrie și eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *