A fost ales regizorul lui X-Men: Dark Phoenix

Filmul va începe producţia la sfârşitul lunii iunie, în Montreal
Saga X-Men se extinde pe marele ecran cu povestea centrată pe Dark Phoenix, personaj al benzilor desenate cu acelaşi nume, ce o au în prim-plan pe Jean Grey într-o nouă şi extrem de puternică versiune a sa.

La cârma peliculei a fost confirmat Simon Kinberg, cel care a colaborat la scenariul lui X-Men: The Last Stand şi X-Men: Days of Future Past. Tot el se va ocupa şi de povestea din X-Men: Apocalypse. Filmările vor începe la sfârşitul lunii iunie şi vor dura până în octombrie, în Montreal.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, în rolul central negativ, cel al Lilandrei Neramani, prinţesa Imperiului Shi’ar – o rasă umanoidă ce posedă caracteristici şi abilităţi asemănătoare păsărilor – o vom putea vedea pe Jessica Chastain online gratuit pe Project Series.

În benzile desenate, Lilandra a fost căsătorită cu Profesorul Xavier şi este un element important al intrigii din Dark Phoenix – ea este lidera grupului ce trebuie să o prindă şi să o execute pe Dark Phoenix (Jean Grey, jucată de Sophie Turner). În benzile desenate, Grey, transformată în puternica entitate ce a primit numele Dark Phoenix, a pierdut controlul puterilor sale şi a devenit o ameninţare pentru întregul univers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *