Samsung Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2 – întârzie să apară

Deoarece dețin un telefon Samsung Galaxy S Advance Samsung Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2  întârzie să apară de curiozitate m-am tot uitat pe internet dacă printr-o minune cei de la Samsung vor face actualizare la Android 4.1.2 la acest telefon . Spre surprinderea mea, am citit pe pagina neoficială Samsung cum că va sosi și pentru acest dispozitiv actualizarea mult așteptată de foarte mulți care dețin acest telefon .

Samsung Galaxy S Advance i9070 5 225x300 Samsung Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2  întârzie să apară

Nu doar pe pagina neoficială se vorbește de această actualizare, ci și pe pagina oficială Samsung România, spun că v-a apărea acest update la acest telefon la sfârșitul lunii martie. Personal n-am foarte multe așteptări și nu cred că luna aceasta oamenii care dețin un astfel de model se va bucura de această versiune.

Am vorbit pe chat cu cei de la Samsung și nici ei nu știu sigur când va apărea această actualizare, mi-au spus că totul depinde de cei de la Google, iar apoi, noi vom putea face actualizarea mult așteptată de foarte mult timp .

Telefonul merge binișor, mai am câteva mici probleme la el, aplicațiile o iau razna câteodată, însă, sper eu, cu această actualizare să nu mai fie probleme, altfel apelăm la garanție .

V-am atașat două poze cu discuția pe care am avut-o cu un reprezentat Samsung să vă lămuriți despre ce este vorba și să nu vă mai faceți speranțe degeaba .

 

You may also like...

13 Responses

 1. Gorby says:

  De ce nu ii pui un custom ROM?

 2. Lucian says:

  Nu stiam ca exista un asemenea chat :D

 3. MyZone.Ro says:

  Eu am un Galaxy S si l-am modat cu CyanogenMod si acum am Android 4.1.2 Merge ok si sunt multumit DAR are cateva buguri si anume: nu are acceletarie grafica pentru TV out si nu mai am radio. In rest merge tot :P

 4. dirtman says:

  Eu inca visez la un smartphone…am avut multe pe mana, dar nici unul al meu :))..pe deoparte nici nu mi-ar trebuii..daca ma despart de pc, sa ma despart, nu sa car dupa mine mereu…

 5. Nu are legatura sula cu prefectura. PC este una…smartphone este alta. SIncer de cand am acest Galaxy S..este altceva. Initial am avut un alt smart..X8 dar nu incape asemanare. Numai faptul ca primesc mailurile instant pe telefon face toti banii…sa nu mai povestim de poze, aplicatii…etc!

 6. Stefan says:

  Exact la fel au spus și cei de la LG pentru Optimus L7 dar uite că deja suntem în Aprilie și update-ul tot nu a venit. :)

 7. Andrei says:

  Cum instalez si eu adroidu asta nou pe S avdance

  • Alexandru says:

   Andrei am luat legatura cu cei de la Samsung si azi insa mi-au spus ca inca nu stiu cand se va face update. Alta solutie exista insa iti vei pierde garantia, nu iti pot spune cum si nu garantez ca merge fara probleme pentru ca nu ma pricep .

 8. Ionut says:

  Nu sti a aparut update-ul la S advance? Eu inca nu am primit vreo notificare…

 9. Laur says:

  Am fost azi la Samsung cu o problema si mi-au resoftat telefonul i9070 Advance cu Android 4.1.2. Mi-au zis totusi sa-mi salvez datele pe card si eu boul nu mi-am salvat decat pozele si agenda. Nu ma asteptam sa-mi schimbe totul, nu mai am nicio aplicatie, nimic dar am Android 4.1.2 :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>